Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Ani Nemocnici AGEL Český Těšín se nevyhnula bouřková kalamita. Voda zaplavila všechny sklepy a zničená je i zahrada

25.6.2024

Český Těšín, 25. června 2024: Silná bouřka v Českém Těšíně na Karvinsku se v sobotu nad ránem prohnala městem a způsobila značné škody, které se nevyhnuly ani Nemocnici AGEL Český Těšín.

„Bouřka za několik minut dokázala nadělat tolik škod, že je město bude odstraňovat poměrně dlouho. Škody se teprve sčítají, ale budou značné," uvedla Nataša Cibulková, mluvčí města Český Těšín pro ČTK.

 

Nemocnici AGEL Český Těšín vítr polámal velké množství stromů, padající stromy následně zničily osvětlení areálu a lavičky. „Vítr rovněž napáchal velké množství škod v zahradě, která je chloubou naší nemocnice. Škody zaznamenáváme i na nemocničních budovách. Voda nám zaplavila všechny sklepy a na jedné z budov dokonce protekl strop,“ doplnil Tomáš Konderla, vedoucí provozu z Nemocnice AGEL Český Těšín.

 

Na chod nemocnice, ale bouřková kalamita vliv nemá a nemocnice funguje v běžném provozu. „Pacienti se rozhodně nemusí bát, že by byl ohrožen provoz nemocnice. V nemocnici jsme maximálně eliminovali následky bouře a fungujeme v běžném režimu,“ zakončil vedoucí provozu.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: