Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Jak je na tom vaše kondice? Nemocnice AGEL Český Těšín zve na Den obezity

28.2.2022

U příležitosti Světového dny obezity, který připadá na 4. března, připravila Nemocnice AGEL Český Těšín preventivní akci Den obezity. Konat se bude ve čtvrtek 3. března nutriční terapeutka z nemocnice zájemce seznámí s jejich zdravotním stavem, související právě s tělesnou hmotností.

Změnit životní styl z důvodu lepšího zdraví není vždy lehké, ale dobrým odrazovým můstkem může být právě Den obezity. Na preventivní akci si mohou zájemci nechat v českotěšínské nemocnici změřit tělesný tuk, množství svalové hmoty, množství vody v těle a v neposlední řadě zjistí svůj metabolický věk. Během jedné návštěvy nemocnice se tak příchozí na preventivní akci dozví, v jaké jsou fyzické kondici a nutriční terapeutka jim dá několik užitečných rad.

Den obezity se koná v Nemocnici AGEL Český Těšín ve čtvrtek 3. března od 10:00 do 17:00 hodin, nutriční terapeutka bude pro zájemce k dispozici v přízemí budovy G. Měření i konzultace s terapeutkou jsou zdarma.

„Velkou překážkou pro lidi s nadváhou či obezitou je, že je nutné změnit životní styl, a to většinou zásadně. Změna přístupu ke svému životu a zdraví je z důvodu vlastního negativního naprogramování velmi obtížná. Abychom nastolili trvalou změnu, musíme si přenastavit své myšlení. Měli bychom změnit své životní hodnoty, mít respekt ke svému tělu, neubližovat mu a postupně měnit negativní návyky bez jakýchkoliv výmluv. Pokud tohle neuděláme, hubnutí půjde obtížně a nebude mít trvalý efekt. Tato cesta není lehká. Někdo se nastartuje na novou cestu sám, jiný může požádat o pomoc psychoterapeuta, který mu vhodnou terapií dopomůže k trvalým změnám návyků,” říká nutriční terapeutka Jolana Kajzarová, DiS. Nemocnice AGEL Český Těšín.

K nastavení správné cesty k lepšímu zdraví může i Den obezity v Nemocnici AGEL Český Těšín, na který není nutné se předem objednávat a zvaná je široká veřejnost.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: