Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Nemocnice AGEL Český Těšín pomůže svým pacientům při sčítání lidu, svého pracovníka vyškolila na sčítacího komisaře

31.3.2021

V těchto dnech naplno odstartovalo v České republice sčítání lidu a aktivně se do něj zapojí také Nemocnice AGEL Český Těšín. Jeden zaměstnanec se stal sčítacím komisařem, aby pomohl splnit zákonem danou povinnost také hospitalizovaným spoluobčanům.

Sčítání lidu 2021 se koná od 27. března až do 11. května a lidé mohou data statistickému úřadu předat elektronicky on-line, nebo později (od 17.4.) vyplní klasické papírové formuláře. A právě v této druhé fázi bude pacientům pomáhat sčítací komisařka českotěšínské nemocnice.

„Mým úkolem bude od 17. dubna roznést formuláře pacientům, kteří se neuměli nebo nechtěli sečíst online. Pomůžu jim s vypsáním formuláře, případně zodpovím dotazy. Tyto formuláře pak také odevzdám na sběrném místě České pošty,“ vysvětluje pracovnice českotěšínské nemocnice Eva Boháčová, která splnila všechny povinnosti Českého statistického úřadu pro výkon sčítacího komisaře. „Obdržela jsem potvrzení o jmenování společně s průkazem sčítacího komisaře a musela také podepsat čestné prohlášení o mlčenlivosti,” doplnila Boháčová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: