Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Pacientům Nemocnice Český Těšín zpestří pobyt malí předškoláci

13.6.2018

Zajímavé oživení pobytu v nemocnici čeká ve čtvrtek 14. června pacienty Nemocnice Český Těšín, která je členem skupiny AGEL. Přímo do nemocnice za nimi dorazí předškoláci z místní mateřské školy, kteří si pro zájemce z řad pacientů připravili kulturní program.

„Letní počasí nás všechny láká vyrazit ven do přírody nebo do společnosti na nějakou zajímavou akci. Pacienti v nemocnici ale tuto možnost nemají. Proto se jim snažíme přinést kulturu a zážitky alespoň v možné míře sem, za brány nemocnice. Věřím, že tento program připravený dětmi velmi ocení,“ říká Mgr. Alice Ručková, členka představenstva Nemocnice Český Těšín.

Kulturní program zahrne konkrétně hudební a recitační vystoupení žáků z českotěšínské mateřské školy Akátová a Firemní. Akce proběhne ve čtvrtek 14. června od 10:15 hodin ve 2. patře rehabilitačního oddělení, kam jsou srdečně zváni pacienti oddělení odborné ošetřovatelské péče, následné péče, rehabilitačního oddělení a sociálních lůžek Nemocnice Český Těšín.

 „Akce je určena zejména pro dlouhodobě hospitalizované pacienty naší nemocnice, kteří jakékoliv vytržení ze stereotypu nemocničního prostředí vždy vítají,“ doplňuje Mgr. Alice Ručková s tím, že vstup na akci je zdarma.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: