Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Pacienti s hormonálními poruchami mají v Českém Těšíně k dispozici novu ambulanci

28.7.2017

Nejrůznější onemocnění žláz s vnitřní sekrecí mohou nově zájemci ze Slezska řešit i v Nemocnici Český Těšín. V měsíci červenci nemocnice nově otevřela endokrinologickou ambulanci, která je v provozu dva dny v týdnu a nabízí diagnostiku i léčbu endokrinologických obtíží.

„V ambulanci nabízíme především péči o pacienty s onemocněním štítné žlázy, příštítných tělísek, podvěsku mozkového a nadledvin, nebo také péči o pacienty se vzácnějšími onemocněními vaječníků a varlat a dalších endokrinních orgánů. Provádíme diagnostiku, léčbu i dlouhodobé sledování pacientů včetně poradenství,“ vysvětluje MUDr. Zuzana Vrublová, lékařka nové endokrinologické ambulance v Nemocnici Český Těšín.

Nová ambulance, která se nachází v prostorách diabetologické ambulance v přízemí budovy G, je otevřena vždy v úterý a pátky, a to od 11:30 do 15:00 hodin. K dispozici je přitom nejen pacientům nemocnice, ale i všem zájemcům z řad veřejnosti.

Ambulance aktuálně přijímá i nové pacienty, kterým nabízí vysoce odbornou péči v samotném centru Českého Těšína. „Objednávat se mohou jak ti, kteří prodělali léčbu v souvislosti s endokrinologických potížemi, včetně pacientů dětských endokrinologických ambulancí po dosažení 19 let věku, tak i všichni, kteří mají žádanku na vstupní vyšetření,“ uzavírá MUDr. Vrublová.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: