Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Koncert Keep Smiling Gospel v Nemocnici Český Těšín

31.3.2017

Březnové sobotní odpoledne zpestřil pacientům v Nemocnici Český Těšín koncert pěveckého sboru Keep Smiling Gospel. Během téměř hodinového programu zazněly gospelové písně a spirituály v doprovodu kytary a basy.

Keep Smiling Gospel z Orlové je sbor nadšených pěveckých amatérů, kteří zpívají jak české, tak i anglické gospelové písně za doprovodu kapely. Spolupracují s různými pěveckými sbory a účastní se řady festivalů a benefičních akcí. Koncertovali např. se skupinou BG Styl, americkou gospelovou skupinou z Boise – Rescued nebo Martinem Chodúrem. Několik vystoupení měli také v zahraničí, např. v Polsku či ve Skotsku, na Slovensku, v Rakousku či Rumunsku. 

Zpříjemnění hospitalizace formou koncertů je pro pacienty velmi přínosné zejména po psychické stránce. Nemocnice proto takové koncerty pořádá pro pacienty pravidelně. Naposledy vystoupil karvinský dětský pěvecký sbor Permoníček se sborovými a lidovými písněmi i sólovým vystoupením dětí s hudebními nástroji a před Vánoci děti Základní umělecké školy v Českém Těšíně potěšily pacienty koncertem koled.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: