Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Nemocnice Český Těšín ožije vánočním zpěvem

10.12.2015

Pacientům v Nemocnici Český Těšín, která je členem skupiny AGEL, zpříjemní předvánoční čas gospelový soubor, a to svátečně laděným koncertem plným koled i poutavých českých písní. V prostorách nemocnice vystoupí v neděli 13. prosince od 13.00 hodin orlovský soubor Keep Smiling, na jehož vystoupení jsou zdarma zváni jak pacienti nemocnice, tak i jejich doprovod.

„Předvánoční období máme všichni spojené se sváteční atmosférou plnou pohody, koled i pohádkovou výzdobou všude okolo. Pro zdravé lidi je toto skoro samozřejmost, ale pacienti v nemocnicích vždy takové štěstí nemají. Přitom právě oni mnohdy potřebují duševní povzbuzení ze všeho nejvíce. Jsme proto nesmírně rádi, že jim můžeme formou písní nabídnout příjemné zpestření a přinést vánočního ducha,“ říká Mgr. Alice Ručková z představenstva Nemocnice Český Těšín s tím, že koncert bude určen jak dlouhodobě hospitalizovaným pacientům z oddělení následné péče, tak i všem dalším zájemcům z řad pacientů Nemocnice Český Těšín včetně jejich doprovodu.

Zhruba pětačtyřicetiminutový koncert nabídne známé české skladby včetně tradičních koled, které navodí tu správnou předvánoční atmosféru. „Do repertoáru jsme volili převážně české skladby, jelikož texty těchto písní jsou velmi silné a naším cílem je zanechat úsměv na tváři všech příchozích. Navíc chceme, aby si každý posluchač mohl zabroukat s námi,“ vysvětluje Barbora Bobová z gospelového sboru Keep Smiling s tím, že vystoupení je pro všechny zájemce bezplatné a místenky není potřeba rezervovat předem.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: