Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Den zdraví a prevence v Nemocnici Český Těšín nabídne program pro celou rodinu

15.5.2015

Nemocnice Český Těšín, člen skupiny AGEL, zve na čtvrtek 21. května širokou veřejnost na Den zdraví a prevence. V rámci letošního ročníku si budou moci zájemci za pomoci zdravotníků opět zdarma posvítit na své zdraví. Pro účely konzultací a poradenství budou k dispozici zkušení zdravotníci, chybět nebude pestrá nabídka bezplatných vyšetření, a jako zpestření nabídne letos nemocnice také vyšetření chodidel či osvětu v hygieně rukou.

„V rámci Dne zdraví a prevence se budeme soustředit především na oblast kardiologie, diabetologie a rehabilitace. Návštěvníkům tedy budou k dispozici odborníci těchto oborů, kteří budou individuálně posuzovat jednotlivé případy pacientů i odpovídat na všetečné dotazy. Zároveň všem zájemcům nabídneme vyšetření břišních orgánů ultrazvukem, provedení rozboru krve, měření krevního tlaku či EKG,“ vyjmenovává členka představenstva Nemocnice Český Těšín Mgr. Alice Ručková s tím, že novinkou a zároveň zajímavostí i pro malé návštěvníky bude například možnost analýzy chodidel pomocí podoskopu nebo nácvik i kontrola kvality hygieny rukou pomocí speciální lampy.

„Letos jsme se při plánování Dne zdraví zaměřili skutečně na všechny věkové kategorie, takže si přijdou na své jak děti, tak i rodiče a prarodiče. Bez ohledu na věk každopádně všem doporučuji možnost bezplatných vyšetření či konzultací využít, protože právě prevence a včasná diagnóza je u drtivé většiny zdravotních obtíží klíčem k úspěšné léčbě,“ vysvětluje Mgr. Alice Ručková.

Den zdraví a prevence v Nemocnici Český Těšín bude probíhat od ve čtvrtek 21. května 14.00 do 17.00 hodin.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: