Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Tradiční Vánoce připraví pro své pacienty Nemocnice Český Těšín

19.12.2014

Přibližně 70 hospitalizovaných pacientů bude muset strávit Štědrý večer a vánoční svátky v Nemocnici Český Těšín, která je členem skupiny AGEL. Nemocnice se snaží pro nemocné, kteří nemohli být propuštěni domů, vánoční čas co nejvíce zpříjemnit. Oddělení a ambulance nemocnice jsou již teď svátečně vyzdobené a atmosféru zkrášluji nastrojené stromečky.

Pacienti, kteří musí být hospitalizování a jejichž stav nedovoluje propuštění do domácí léčby, však nebudou ochuzeni o tradiční štědrovečerní večeři. „Každý pacient, který není omezen dietou, dostane hrachovou polévku a smažené rybí filé s tradičním bramborovým salátem,“ říká vedoucí stravovacího provozu Jolana Kajzarová. Každý navíc dostane balíček s cukrovím a ovocem. Pacienti s dietou dostanou dietní bramborový salát a smaženou rybu nahradí dušené rybí filé.

Nemocnice Český Těšín snaží svým pacientům zpříjemňovat čas v nemocnici pravidelně a na odděleních tak vystupují nejrůznější umělci několikrát do roka. V prosinci nemocnice navíc spustila projekt „SetKavárna“, v jehož rámci dobrovolníci pravidelně rozdávají pacientům kávu přímo na odděleních.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: