Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Nemocnice Český Těšín je nejlepší v on-line komunikaci českých nemocnic

29.11.2018

Velký úspěch zaznamenala v letošním roce Nemocnice Český Těšín. Podle celostátní ankety společnosti HealthCare Institute bylo právě českotěšínské zdravotnické zařízení nejlepší mimofakultní nemocnicí v kategorii „Nejlepší on-line komunikace nemocnice“. V kategorii českých fakultních nemocnic si nejlépe vedla Fakultní nemocnice Brno. Soutěž o nejlepší on-line komunikaci nemocnic se uskutečnila vůbec poprvé a byla součástí třináctého ročníku soutěže o nejlepší českou nemocnici.

Komise složená z on-line specialistů hodnotila, jak informačně kvalitní a uživatelsky přívětivé jsou internetové stránky jednotlivých nemocnic. Roli hrála i technická úroveň webových stránek a schopnost přizpůsobit se různým zařízením. Podle komise internetové stránky Nemocnice Český Těšín vynikají mimo jiné velmi dobrým ovládáním na mobilních zařízeních a kvalitní optimalizací pro internetové vyhledavače. Web splňuje i veškeré požadavky z pohledu nařízení GDPR.

„Webové stránky jsou to první, kam se pacient podívá. Proto je důležité, aby pacienta kvalitně informovaly a aby vyhledávání informací bylo rychlé a přehledné. Pro nás je důležité, že náš web spravuje odborník z centrály AGELu, který má v tomto oboru velké zkušenosti a na požadované změny reaguje velmi rychle,“ říká předsedkyně představenstva Nemocnice Český Těšín MUDr. Barbora Zbránková.

Vítězové z řad nemocnic si převzali svá ocenění na slavnostním vyhlášení výsledků v pražském hotelu Clarion. Za Nemocnici Český Těšín ocenění převzala MUDr. Barbora Zbránková.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: