Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Pacientům Nemocnice Český Těšín zpestří pobyt pěvecké vystoupení

9.5.2018

Zajímavé oživení pobytu v nemocnici čeká ve čtvrtek 10. května pacienty Nemocnice Český Těšín, která je členem skupiny AGEL. Přímo do nemocnice již tradičně přijede karvinský pěvecký sbor Permoníček, který si pro zájemce připravil hned dvojici vystoupení.

„Jarní počasí nás všechny láká vyrazit ven do přírody nebo do společnosti na nějakou zajímavou akci. Pacienti v nemocnici ale tu možnost nemají. Proto se jim snažíme přinést kulturu a zážitky za brány nemocnice, a toto pěvecké vystoupení bude určitě jedním z těch opravdu skvělých,“ říká Mgr. Eva Palianová, zdravotně - sociální pracovnice Nemocnice Český Těšín s tím, že sbor Permoníček letos přijede do nemocnice již potřetí.

Vystoupení pěveckého sboru proběhne ve čtvrtek 10. května hned ve dvou časech za sebou. Od 9:30 hodin zazní hudba v hlavní budově A, kam jsou srdečně zváni pacienti oddělení odborné ošetřovatelské péče, následné péče, rehabilitačního oddělení a sociálních lůžek.

Od 10:30 hodin pak proběhne repríza koncertu v prostorách budovy C, kde jsou hospitalizováni pacienti oddělení následné péče s rehabilitačním zaměřením. „Akce je určena zejména pro dlouhodobě hospitalizované pacienty naší nemocnice, zúčastnit se ale mohou i rodiny pacientů,“ zve Eva Palianová.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: