Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 558 769 211

O nemocnici

Třetí místo v celostátní soutěži Lékárník roku získala Martina Škopková z Českého Těšína

2.5.2018

Obrovského úspěchu dosáhla Martina Škopková, farmaceutická asistentka Lékárny AGEL v Českém Těšíně. V celostátní soutěži Lékárník roku 2017 odborná porota rozhodla, že Martina Škopková skončila na krásném třetím místě v kategorii Farmaceutický asistent/asistentka.

Martina Škopková pracuje v Lékárně AGEL v Českém Těšíně přes 20 let. Od svých osmnácti let tříbí své schopnosti, které se přizpůsobují a mění ruku v ruce spolu se změnami lékárenského prostředí a jeho specifik. Její dlouholetá praxe je naplněna oddanou péčí o pacienta. Zahrnuje nejen přípravu tobolek, mastiček a čípků, ale také profesionální a lidský přístup při výdeji prostředků zdravotnické techniky, prodeji léků a doplňků stravy.

Díky umístění lékárny v pohraničním městě může Martina Škopková využívat i svých jazykových schopností. Polští klienti si velmi cení možnosti komunikace v jejich rodném jazyce. „Jsem dojatá z této prestižní ceny, je to pro mne mimořádná událost a velmi si toho vážím. Vnímám to jako ocenění nejen mé práce, ale zároveň i práce mých spolupracovníků, se kterými tvoříme tým. Chtěla bych moc poděkovat společnosti AGEL, pro kterou pracuji, že mi umožnila zúčastnit se této akce,“ řekla k ocenění Martina Škopková.

Blahopřání zaznělo také od vedení společnosti Repharm, která síť Lékáren AGEL provozuje. „Záleží nám na kvalitě služeb poskytovaných klientům v sítí lékáren AGEL. Právě proto si velice ceníme umístění naší farmaceutické asistentky Martiny Škopkové v tak prestižní soutěži, jakou je Lékárník roku. Ve jménu celé společnosti gratulujeme jejímu postupu do finále, stejně jako její „domovské“ lékárně v Českém Těšíně na Hlavní třídě. Přejeme Martině a kolektivu lékárny hodně úspěchů a dalšího rozvoje v budoucnu,“ sdělil PharmDr. Tomáš Florian, člen představenstva společnosti Repharm.

Cílem soutěže Lékárník roku je podpořit diskusi o aktuálním stavu vzdělávání v oboru farmacie, a také o vlastnostech, schopnostech a dovednostech nutných k vykonávání profese lékárníka a farmaceutického asistenta. Záštitu nad soutěží převzali ministr zdravotnictví v demisi Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch a rektor Univerzity Karlovy prof. MUDr. Tomáš Zima, Dr.Sc. Soutěž pořádaly Vydavatelství Mladá fronta, divize Medical Services a měsíčník Zdravotnictví a medicína.

Autor fotografií: Mladá fronta a.s.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: